FOOD EXPRESS DRONTEN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 513 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Food express Dronten. Meer weten? Ontdek meer

29 sep 2022 om 21:27 Slechte kwaliteit vlees
18 sep 2022 om 19:23 Lekker eten, mooi op tijd en een vriendelijke bezorger!
10 sep 2022 om 11:47 erg lekker Ik raad 100% aan
31 aug 2022 om 20:43 Het voedsel was erg snel geleverd en super warm aangekomen. De producten waren vers en erg smakelijk! Blijf zo doorgaan.
25 aug 2022 om 12:41 De kip was niet goed gekookt…
24 aug 2022 om 15:10 Eten was heerlijk gekruid. Alles was nog warm en de salade en sausen appart wat erg prettig was . Bezorger was ook erg beleefd en vriendenlijk erg tevreden zoals altijd
21 aug 2022 om 20:18 Prima hapje! Het was smullen
20 aug 2022 om 20:10 Het eten was heerlijk. Ik miste alleen de kaas bij mijn kapsalon. Het was ook lekker veel.
16 aug 2022 om 22:58 Bestelling was er precies om 19:00 uur zoals gevraagd. Het eten kwam warm aan en was heerlijk. Zal hier zeker vaker bestellen.
6 aug 2022 om 20:04 Super prima eten binnen de tijd bezorgd zeer tevreden
5 aug 2022 om 23:51 Ik had afgesproken dat ik er om 19:30 was en het eten was precies op tijd klaar. Het eten was lekker warm. Ik ga hier zeker vaker bestellen
30 jul 2022 om 19:49 Netjes op gevraagde tijdstip, eten goed warm. Krokante hotwings waren heerlijk!