FOOD EXPRESS DRONTEN

FOOD EXPRESS DRONTEN Lekker en snel!!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 488 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Food express Dronten. Meer weten? Ontdek meer

24 mei 2022 om 22:41 Eten was lekker en goed warm alleen jammer dat ik er geen knoflooksaus had bij gekregen stond er namelijk wel bij gelukkig had ik het zelf wel thuis maar is wel een beetje jammer.
8 mei 2022 om 8:52 Normaal ben ik altijd tevreden over het eten. Echter dit keer waren de spare ribs kurk droog met taaie stukjes. En de patat was hard. Niet gewend van food expres.
4 mei 2022 om 19:41 Het eten was niet zo erg vet vonden wij. De spare ribs. Ze waren nog erg licht van kleur en ze vallen niet uit elkaar. De kipburger was wel goed.
30 apr 2022 om 20:53 Zo slecht hebben wij nog nooit gegeten.
16 apr 2022 om 19:50 snel bezorgd, goed warm en smaakte goed.
27 mrt 2022 om 19:26 De spareribs waren goed. Wel duur voor wat je krijgt. De kalfsdoner was niet echt warm. Dat was wel jammer. Bezorging was prima.
27 mrt 2022 om 19:19 Wederom uitstekend. Eten was heerlijk, bezorging precies op afgesproken tijdstip!!
20 mrt 2022 om 13:53 Eten was goed. Patat was niet echt warm meer bezorgtijd te lang
15 mrt 2022 om 19:51 Anderhalf uur zitten wachten. Mayonaise in plaats van knoflooksaus. Jammer
13 mrt 2022 om 19:37 Snelle levering. Sneller dan aangegeven stond op thuisbezorgd
12 mrt 2022 om 20:26 Patat was helaas koud, en we misten een saus